Ditt företag har varken IT-tekniker eller IT-avdelning…

Vad gör du vid ett IT-stopp?

Oavsett vilken typ av service och vilka tjänster du har valt hos oss har du alltid möjlighet att förbättra dina möjligheter till support på plats hos dig. Du kan skapa en säkrare företagsmiljö genom att ha en utvecklad support på plats.

Visste du om att du kan få en tekniker som finns på plats på ditt företag? Vår tekniker blir din medarbetare, som kan ditt företag och löser dina it-problem på så sätt kan du snabbare och mer effektivt få hjälp att lösa olika problem.

Oavsett vilka tekniska problem som dyker upp kan du som är kund hos oss och valt våra molntjänster alltid känna dig trygg med att dina filer är säkra. Dina filer ligger säkert hos oss.


Bättre att förebygga än att överraskas

Vår support finns på plats för att hjälpa dig när det uppstår problem men också för att förebygga eventuella problem innan de uppstår. Detta gör att dina tekniska avbrott kommer att minimeras och dina kostnader kommer att bli lägre.


Hur ofta behöver just ditt företag IT-support?

Du väljer själv hur många dagar i veckan eller i månaden du önskar ha vår tekniker hos er. Vi erbjuder olika paketlösningar, detta för att just ditt företag ska få den service som passar dig. Ingenting är omöjligt. Vårt mål är att du ska känna dig trygg, säker och nöjd med vår service och därför är vi öppna för att diskutera hur vi kan anpassa våra tjänster på bästa sätt för dig och ditt företag. Kontakta oss för mer information och vägledning.


Om du redan är kund hos oss

Du som redan är kund hos oss men ännu inte valt att ha någon support på plats kan kontakta oss för mer information. Detta gör du enklast genom att mejla helpdesk@jhlnet.se


Funderar du på att bli kund hos oss?

För dig som nyss hittat till oss har vi mycket intressant information på vår hemsida. När du har tittat runt och är nyfiken på att få mer information om vår support på plats och våra övriga tjänster så kan du kontakta oss genom att välja den kontaktväg som passar dig och ditt företag bäst via: www.jhlnet.se/kontakt/#kontaktaoss
Vi kan t.ex skapa en stor trygghet för ditt företag genom våra molntjänster. Vi kan skapa en heltäckande lösning för ditt företags IT-behov och på så sätt trygga din verksamhet. Och genom att skaffa Office365 via oss så får du support på svenska. Du väljer hur mycket du vill lägga över på oss – ju mer desto tryggare, säkrare och effektivare blir din IT-miljö.

Oavsett vem du är, vart du är och vad ditt företag behöver så är vi alltid intresserade av att höra vad just ditt företags behov är. Vi ser fram emot att få höra från just dig!

Ja, följande alternativ passar för mig/mitt företag.Jag är osäker. Behöver rådgivning 👉